Afyonkarahisar’da “haydi çocuklar Camiye”

Afyonkarahisar'da “haydi çocuklar Camiye”

06 Şubat 2023 - 09:10

“Haydi Çocuklar Camiye”

İl Müftülüğümüz ve İlçe Müftülüklerimizin bazı camilerinde okulların tatile girmesiyle birlikte, "Haydi Çocuklar Camiye" projesi

gerçekleştirildi.

Bu kapsamda ilimiz Veysel Karani camii ve İscehisar Ulu Camiinde ödül töreni düzenlendi.

Yarıyıl tatilinde Camiye devam eden öğrencilerin tamamına ödüllerin verildiği programlara İl Müftü Vekili Harun Yılmaz, İscehisar Belediye Başkan Vekili Hasan Hüseyin Balaban, Müftülük Personeli, Din Görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Programda İl Müftü Vekili Harun Yılmaz, çocuklarımızı camiye ve namaza alıştırmanın önemine vurgu yaptı. Yılmaz, çocuklarımıza bundan sonraki hayatlarında da namaza ve camiye devam etmelerini ve camilerimizi şenlendirmelerini öğütledi. Öğrencilere hediyelerin takdim edilmesiyle devam eden program, toplu fotoğraf çekimi ve ikramla sona erdi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri