Afyonkarahisar’da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu...

Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu "hafızlığı Muhafaza Hizmet Içi Eğitim Kursunu" Ziyaret Etti.

22 Aralık 2023 - 09:10

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu "Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursunu" ziyaret etti.

Müftü İmamoğlu, İlimiz Müftülüğünce Engelsiz Camii Kur’an Kursu'nda Müftülüğümüze bağlı camilerimizde görevli hafız imam hatip ve müezzin kayyımlara yönelik açılan "Hafızlığı Muhafaza Hizmetiçi Eğitim Kursunu" ziyaret etti.

ziyarette hafızlığın değeri ve muhafazasının, Kur'an-ı Kerim'i en güzel ve doğru bir şekilde okumanın önemine değinen Müftü İmamoğlu, eğitim veren hocalarımıza teşekkür ederek, eğitimlere katılan kursiyer hocalarımıza başarılar diledi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.