Antalya’da Muratpaşa Imam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden...

Antalya'da Muratpaşa Imam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Filistin’e Destek.

muratpaşa imam hatip ortaokulu öğrencilerinden filistin’e destek.

22 Aralık 2023 - 09:25

Muratpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Filistin’e destek.

Muratpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Filistin yararına düzenlenen kampanyadan elde edilen gelirleri Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Bu kapsamda Muratpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Filistin yararına yardım kampanyası düzenledi.

Öğrenciler topladıkları bağışları, Okul Müdürü Oktay Elmalı ile birlikte Filistin’de zulüm altındaki insanlara ulaştırılmak üzere TDV Antalya Şubesine teslim etti.

Bağışı teslim alan İl Müftüsü ve TDV Antalya Şubesi Başkanı Nazif Fethi Yalçınkaya, "Öğrencilerin bu davranışı merhamet duygularının fiiliyata yansımasıdır. İnsandaki merhamet duygusu, kardeşine şefkat kanadıyla yaklaşmasına, iyilik yapmasına vesile oluyor.” dedi.

Müftü Yalçınkaya, ayrıca öğrencilere Diyanet yayınlarından oluşan kitaplar hediye etti.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi