Antalya’da Kazakistan Asıllı Genç Müslüman Oldu

Antalya'da Kazakistan Asıllı Genç Müslüman Oldu

kazakistan asıllı genç müslüman oldu

04 Mayıs 2024 - 09:25

Kazakistan asıllı genç Müslüman oldu

Aslen Kazakistanlı olan Anastassıya Sımagına, Antalya İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Yaptığı araştırmalar neticesinde Müslüman olma kararı alan Anastassıya Sımagına Antalya İl Müftülüğüne başvurdu.

Müftülükte gerçekleştirilen ihtida töreninde İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz, İslam dininin temel esasları hakkında bilgi verdi.

Sonrasında Anastassıya Sımagına Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu ve Anisa adını aldı.

Ayrıca İl Müftü Yardımcısı Yılmaz, Kur’an-ı Kerim, İlmihal ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan çeşitli kitaplar hediye etti.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...