Afyonkarahisar Il Müftülüğünden Kur’an Kursu öğreticilerine...

Afyonkarahisar Il Müftülüğünden Kur'an Kursu öğreticilerine Seminer

21 Kasım 2019 - 09:12

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 81 ilde harekete geçirdiği,  İhtiyaç Odaklı ve 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim seminerleri Afyonkarahisar İl Müftülüğü bünyesinde iki grup halinde başladı.  İl Müftülüğü Konferans Salonu ve Miftah Kur'an Kursu Konferans Salonunda  gerçekleştirilen programlar İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU'nun açış konuşmasıyla başladı. Konuşmasında kurumumuzun, aynı zamanda  üstlendiğimiz vazifenin toplumsal açıdan hassasiyeti ve önemine, görevimizin sadece Kur'an-ı Kerim ile dini bilgiler öğretmekle sınırlı olmadığına, amacımızın öğrencilerimize duruş, şuur ve davranış kazandırmak olduğuna değinen KABUKÇU; programda emeği geçen İl Müftü Yrd Sevdegül ÇEKİÇ ve tüm ekibe ayrıca katılımcılara teşekkür etti.  "Erken Çocuklukta Dini Gelişim",  "Sınıf Yönetimi", "Liderlik ve Takım Çalışması", ile Diyanet İşleri Başkanlığının "2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Uygulama Esasları" başlıklı seminerler ve tecrübe paylaşımları İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, Din Hizmetleri ve Eğitimi  Şube Müdürü Hasan DEMİR, AKÜ Çay Meslek Yüksek Okulu Öğr. Üyesi Ümmügülsüm ÜNLÜ,  Murakıp Hatice ZEYBEK, Kur'an  Kursu Öğreticisi Asiye ERSARI ve VHKİ İbrahim ADIGUZEL tarafından verildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri