Amasya’da Din Görevlilerimizden Tdv’nin Iyilik Konutları’na...

Amasya'da Din Görevlilerimizden Tdv’nin Iyilik Konutları'na Büyük Destek

din görevlilerimizden tdv’nin iyilik konutları'na büyük destek

18 Mart 2021 - 15:30

İl Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticilerimiz İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şube Başkanı Durmuş AYVAZ'ın öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı adına Suriyeli savaş mağduru ailelere yönelik ilimizde yürütülen "İyilik Konutları" projesine tanesi 6000 ₺ olan konutlardan 4 konut bağışlayarak destek oldular.

Din görevlilerinin her daim iyiliğin öncüsü olduğunu belirten İl Müftümüz ve TDV Amasya Şube Başkanı Durmuş AYVAZ, "Türkiye Diyanet Vakfımız, 'Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva' sloganı ile mağduriyetin en çok yaşandığı bölgelerin başında gelen Suriye’nin İdlib kentinde 'İyilik Konutları' inşa etmeye başladı. Her kim Müslüman kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir. Din görevlilerimize yapmış oldukları bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin." ifadelerini kullandı.

Din Görevlileri Derneği adına bağışlanan 1 konut bedeli Din Görevlileri Derneği Başkanı Emin ÇINARCI, Din Görevlilerimizin bağışladığı 3 konut bedeli ise Din Görevlilerimizi temsilen Sami EREN tarafından İl Müftümüz Durmuş AYVAZ’a teslim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...