Amasya’da Kur’an Kurslarımızda Eğitim Büyük Bir Heyecan Ile...

Amasya'da Kur’an Kurslarımızda Eğitim Büyük Bir Heyecan Ile Başladı

kur’an kurslarımızda eğitim büyük bir heyecan ile başladı

29 Eylül 2020 - 10:30

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Yaygın Din Eğitimi çerçevesinde açılan Kur’an Kurslarımız tüm yurtta olduğu gibi Amasya İlimizde de pandemi kuralları çerçevesinde eğitime başladı.
Halkın büyük ilgisiyle 7 Eylül de başlayan kayıtlar 5 Ekim’e kadar devam edecek.
Kurslarımızda 4-6 yaş çocuklar, gençler, yetişkinler ve engelliler için salgın tedbirlerine uyularak seyreltilmiş alternatif programlar uygulanmaktadır.
Kurslarımızda devam eden Covid-19 salgını ile ilgili gerekli tüm tedbirler alınmış ve titizlikle uygulanmakta olup Kur’an Kurslarımızda sosyal mesafe, maske takma ve kişisel temizlik kurallarına özenle riayet edilmektedir.
2020-2021 Eğitim-Öğretim döneminin ilk gün heyecanını Akmescid ve Akşemseddin Kuran Kursu öğrencileriyle birlikte yaşayan İl Müftü Yardımcısı Emine Uysal, “Okuduğumuz, öğrendiğimiz, ezberlediğimiz, yaşadığımız Yüce Kitabımız Kur’ân’ın ayetlerinin tüm dünyanın etkisi altında olduğu salgının ortadan kalkmasına vesile olmasını temenni ediyor, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı, bereketli ve sağlıklı geçmesini diliyorum” dedi.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor