Amasya’da Müftülüğümüz Gençlik çalışmaları Yaz Kur’an...

Amasya'da Müftülüğümüz Gençlik çalışmaları Yaz Kur’an Kurslarımızda Devam Ediyor

müftülüğümüz gençlik çalışmaları yaz kur’an kurslarımızda devam ediyor

22 Temmuz 2019 - 11:46

Müftülüğümüz Yaz Kur’an kurslarına yönelik gençlik çalışmaları, gençlik koordinatörlüğümüz tarafından planlanan faaliyetlerle devam ediyor.

Bu kapsamda, bu yıl lise öğrencilerine yönelik başlattığımız genç akademi öğrencilerine İl Müftümüz Sayın Abdulkadir Keşvelioğlu’nun da katıldığı piknik, ok atma, gezi ve sinema programları, Kur’an kurslarımıza yönelik turnuvalar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençlik merkezi ile ortak düzenlenen cami ziyaretleriyle öğrencilerin kültürel oyunlarla eğlendirme, bilgi yarışması ve benzeri etkinliklerle çocuklar bir yandan eğlenirken diğer yandan da Kur'an-ı kerim ve dini bilgiler öğrenmenin heyecanını yaşıyorlar.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor