Amasya’da Müftülüğümüz Tarafından Başkanlığımızın...

11 Şubat 2021 - 13:45

Bu eğitim programı kapsamında Mustafa Irmaklı (DİYK Uzmanı) “Gençlerle Etkili İletişim ve Gençlere Ulaşma Stratejileri”,Ömer Aydın (DİB Müşaviri), “Liderlik ve Takım Çalışması” ile "Dezavantajlı Gençlere Yönelik İletişim ve Problem Çözme Yöntemleri",Cüneyt Çiğdemli (DİB Muhabiri) "Sosyal Medyanın Doğru Kullanımı",AÜ Öğr. Üyesi Doç.Dr. Mehmet Şaşa “Gençlik Dönemi Dini Krizler ve Din Eğitimi",Polat Kanık (PDR) ve Burak Becer "Sosyal Çalışmacı “Ergenlik Psikolojisi ve Yaklaşımlar” konularında online seminer verdiler. Programa Müftülüğümüz Din Hizmetleri Uzmanları, Kuran Kursu Öğreticileri, İmam Hatipler ve Müezzinler Kayyımlar katıldı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.