Amasya’da Tashih-i Huruf Kursu Belge Takdim Töreni Yapıldı

Amasya'da Tashih-i Huruf Kursu Belge Takdim Töreni Yapıldı

tashih-i huruf kursu belge takdim töreni yapıldı

04 Ocak 2022 - 16:45


İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Tashih-i Huruf Kursu'nu başarıyla tamamlayan kursiyerler için belge takdim töreni düzenlendi.
Kur'an Kursu ve cami hizmetlerinde görev alan personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla 11 Ekim -31 Aralık 2021 tarihleri arasında İl Müftülüğümüzce düzenlenen Tashih-i Huruf Kursu düzenlendi. 12 erkek, 10 bayan hocamız Tashih-i Huruf Kursu'nu başarıyla tamamlayarak düzenlenen programla belgelerini aldılar.
Kitap Kafe’de düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Program kursiyerler tarafından söylenen ilahiler ve kursiyerlerin duygu ve düşüncelerini ifade etmesiyle devam etti. İl Müftümüz Durmuş Ayvaz kursiyerlere hitabında, “Hep ilim yolunda olmak gerek, öğrendiğimiz ilimle etrafımızı aydınlatmak gerek, aşk ve şevkle ilim yolunda olduğunuz müddetçe ilim sizleri hep dinç tutacaktır. İlmiye amel edenlerden olabilmeniz duasıyla hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
Program belgelerin takdimi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.