Amasya’da Yarışmalarda Dereceye Giren Din Görevlileri Altın Ile...

Amasya'da Yarışmalarda Dereceye Giren Din Görevlileri Altın Ile ödüllendirildi

yarışmalarda dereceye giren din görevlileri altın ile ödüllendirildi

30 Eylül 2021 - 10:45

"2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığınca imam hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Hafızlık, Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma, Ezan-ı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu, Bilgi Yarışması, Şiir ve Hutbe Hazırlama yarışmalarında ilimizi merkezde ve bölgede temsil ederek dereceye giren din görevlilerimiz Diyanet İşleri Başkanlığımız ve İl Müftülüğümüz tarafından ödüllendirildi.

Müftülük makamında gerçekleşen ödül töreninde konuşan İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, “Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda ilimizi başarı ile temsil ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Yarışmalarda dereceye giren Erkek görevliler arası Ezanı Güzel Okuma yarışması Türkiye 2. si Göynücek Maide Hatun Camii Müezzin Kayyımı İsmail Çıttır, Kadın görevliler arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması Türkiye 8. si Gümüşhacıköy Hanife Saygılı Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Aysel Fettahoğlu, Kadın görevliler arası Hafızlık yarışması il 1. si Merkez Ziyaret Kasabası Kız Kur'an Kursu öğreticisi Arife Marazoğlu, Erkek görevliler arası Hafızlık yarışması bölge 4. sü Suluova Kılıçarslan Köyü Camii İmam Hatibi İsmail KESKİN, Erkek görevliler arası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması il 1. si Merkez Aksalur Köyü Salamut Camii İmam Hatibi Turan TÜRKOĞLU, Kadın görevler arası Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışması merkez ilçe 1. si ve il 2. si Kurşunlu Camii Kız Kur'an Kursu öğreticisi Asiye Özdemir, Ezanı güzel okuma yarışması merkez ilçe 1. si ve il 2. si Sevincer Köyü Camii İmam Hatibi Nazmi Pala, Etkili hutbe sunumu yarışması merkez ilçe 1. si ve il 2. si Merkez Kirazlıdere Camii Müezzin Kayyımı İbrahim Aslan, Etkili hutbe sunumu yarışması bölge 3. sü Suluova Hacı Mehmet Kır Camii İmam Hatibi Fatih Mehmet Değirmenci, Bilgi yarışması il 1.si Merkez Mecidiye Camii Müezzin Kayyımı Kadir Şahinkaya, Şiir yazma yarışması il 1. si Merkez Kayrak Köyü Camii İmam Hatibi Mahmut Demircan, Hutbe yazma yarışması il 1. si Merkez Gümüşlü Camii İmam Hatibi Mitat Buğuş altın ile ödüllendirildi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.