Amasya’dan Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı

amasya’dan ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı

13 Haziran 2022 - 11:30

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hac organizasyonu kapsamında 2 yıl aradan sonra ilimizden ilk hac kafilesi dualarla yolcu edildi.

Hz. Ömer Camii'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan Hac kafilesi uğurlama programına İl Müftümüz Durmuş Ayvaz, eşi Şükriye Ayvaz Hanımefendi, hacı adayları, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftümüz programda yaptığı konuşmada; “Hac ibadeti, bütün Müslümanların gönlünde yatan, arzu ettikleri ibadetlerin başında gelmektedir. O güzel topraklara, o kutsal topraklara gitmeyi Allah size nasip etti. Bütün hacı adaylarının ibadeti şimdiden kabul olsun. Yolculuğunuz hayırlı olsun, sağlık içinde gidip gelerek sevdiklerinize kavuşun. Dualarınızda ümmeti Muhammed’i unutmayın. Peygamber Efendimize, Mekke ve Medine’ye selamlarımızı iletin" diyerek hacı adaylarına hayırlı yolculuklar diledi.

İl Müftümüzün duası sonrası hacı adaylarımız yolcu edildi.

Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı