Burdur’da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Yıl Sonu Etkinliği

Burdur'da 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında Yıl Sonu Etkinliği

4-6 yaş kur'an kurslarında yıl sonu etkinliği

13 Haziran 2022 - 11:15

Burdur İl Müftülüğü tarafından  4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için “Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenlendi.

İl Müftülüğüne bağlı kurslarda eğitim gören minikler, düzenlenen programda yıl boyunca öğrendiklerini şenlik havasında sergilediler.

Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonunda  gerçekleştirilen programda minik öğrenciler okudukları Kur'an-ı Kerim, seslendirdikleri ilahi ve dualarla davetlileri duygulandırdılar.

Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen, “Çocuklarımız 4-6 Yaş Kur'an kurslarımızda öncelikle Kur’an-ı Kerim'i ve dini bilgileri öğrendi. Hem eğlendiler hem de öğrendiler. Ahlaki erdemleri, anne babaya, bütün kainata karşı sevgi ve merhameti öğrendiler. Ben başta yavrularımızı tebrik ediyorum. Velilerimize, Kur'an kursu öğreticilerimize ve bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Programın ardından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.