Burdur’da Ailenin Korunması Ve Aile Içi şiddetin önlenmesi...

Burdur'da Ailenin Korunması Ve Aile Içi şiddetin önlenmesi Paneli Düzenlendi

ailenin korunması ve aile içi şiddetin önlenmesi paneli düzenlendi

24 Kasım 2023 - 11:15

Burdur İl Müftülüğü tarafından Ailenin Koruması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi konulu Panel düzenledi. Burdur Kültür Merkezinde yapılan panelde Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK açılış konuşmasını  yaparak panele moderatörlük yaptı.
Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Fatih DALKILINÇ islami açıdan Aile içi şiddeti değerlendirerek dinimizin aileye verdiği önem hakkında bilgilendirme yaptı.
Uzman Psikolojik Danışmanı Umut AYDOĞDU da konuyu sosyolojik ve psikolojik olarak değerlendirerek özellikle kadına ve çocuklara yapılan şiddet hakkında bilgilendirmeler yaptı.
Din görevlileri, Kur'an Kursu öğreticileri ile halkımızın iştirak ettiği panel de panelistlere İl Müftüsü Ali Hayri Çelik ve Defterdar Naci Günaydın tarafından plaket takdiminde bulunuldu.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri