Burdur’da Il Müftümüz çelik "peygamberimiz, Iman Ve...

Burdur'da Il Müftümüz çelik "peygamberimiz, Iman Ve Istikamet" Konulu Konferans Verdi

il müftümüz çelik "peygamberimiz, iman ve istikamet" konulu konferans verdi

29 Eylül 2023 - 11:15

Manisa Sarıgöl İlçe Müftülüğü tarafından Sarıgöl Gençlik Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hafta kapsamında hazırlanan video gösterildi.
Program Sarıgöl İlçe Müftüsü Üsame ANLAĞAN'ın yaptığı açış konuşmasından sonra Konferansçı olarak programa katılan Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu yaptığı konuşmadan sonra Sarıgöl'deki dini ve hayri hizmetlere katkıda bulunan kişilere ve ilçe müftüsü'nün Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK' e plaket takdimiyle sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri