Burdur’da Il Müftüsü çelik çavdır Ilçe Müftülüğü...

Burdur'da Il Müftüsü çelik çavdır Ilçe Müftülüğü Tarafından Düzenlenen Mevlid-i Nebi Ve Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Programına Katıldı

il müftüsü çelik çavdır ilçe müftülüğü tarafından düzenlenen mevlid-i nebi ve camiler ve din görevlileri haftası programına katıldı

04 Ekim 2023 - 11:15

Çavdır İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hafta kapsamında hazırlanan video gösterildi.
Program Çavdır İlçe Müftüsü Musa HANCIOĞLU'ın yaptığı açış konuşmasından Çavdır Kaymakam Vekili Mustafa GÖVERCİN selamlama konuşması yaparak Diyanet camiasının Mevlidi Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.
Konferansçı olarak programa katılan Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu yaptığı konuşmadan sonra Çavdır da yapılan kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeler takdim edildi.
Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK'e Çavdır kaymakam vekili Mustafa GÖVERCİN'in hat yazılı pano takdimiyle program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri