Burdur’da Bucak Ilçe Müftülüğü Tarafından Hafızlık...

Burdur'da Bucak Ilçe Müftülüğü Tarafından Hafızlık Eğitimini Tamamlayan Erkek öğrenciler Için ''hafızlık Icazet Merasimi'' Gerçekleştirildi.

bucak ilçe müftülüğü tarafından hafızlık eğitimini tamamlayan erkek öğrenciler için ''hafızlık icazet merasimi'' gerçekleştirildi.

16 Ekim 2023 - 11:15

HAFIZLIK İCAZET MERASİMİ
Bucak İlçe Müftülüğü tarafından hafızlık eğitimini tamamlayan  erkek öğrenciler için ''Hafızlık İcazet Merasimi'' gerçekleştirildi.
İlçe Müftülüğü konferans salonunda  düzenlenen programa Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hafızlık Eğitimi Daire Başkanı İbrahim YILMAZ, Burdur İl Müftüsü Ali Hayri ÇELİK, Kaymakam Bayram GALE , Bucak İlçe Müdürleri, Kur'an Kursu Öğreticileri, Din Görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, Burdur Ulu Camii İmam Hatibi Celaleddin SEVİMLİ'nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
 İlçe Müftüsü İbrahim KESER açılış konuşmasını yaptıktan sonra
kürsüye gelen İl Müftüsü ÇELİK, yaptığı konuşmada; Hafızların töreninde bulunmaktan duyduğum memnuniyeti, sevinci ifade ederek, hafızları, değerli anne babaları kutladı.
Diyanet İşeri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hafızlık Eğitimi Daire Başkanı İbrahim YILMAZ, hafızlığın önemi ve faziletlerini anlatarak, öğrencilere Kur'an yolundan ayrılmamaları, bilinçli, şuurlu gençler olarak Kur’an-ı Kerim’in hayata geçirilmesi gerektiği ve bu düsturların hafız ve adayları için çok önemli olduğunu kaydetti. Hafızlık icazeti alan öğrencilerin kendilerini, ailelerini ve emeği geçen hocalarını tebrik etti.
Konuşmalardan sonra Hafızlığını tamamlayıp icazet almaya hak kazanan öğrencilerin belgeleri ve çeşitli hediyeler  verildi.
Program sonunda katılımcılara yemek ikramı yapıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri