Ankara’da 2021 Yılı Ocak Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı...

Ankara'da 2021 Yılı Ocak Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

2021 yılı ocak ayı ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

28 Ocak 2021 - 09:20

Rıfat Börekçi Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen toplantı İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN’ ın başkanlığında İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftülerimizin katılımı ile gerçekleşti.

İl Müftü Yrd. Ali ÜNAL’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN’ ın açılış konuşması ile başlayan toplantı; Gençliğe ve vatandaşlarımıza yönelik din hizmetlerindeki etkinliği ve verimliliği artırmak, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak ve uygulama birliği oluşturmak amaçlarına matuf yoğun gündemin değerlendirilmesi ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Sıcak Bir Yuva” kampanyasına gerekli desteğin sağlanması ve toplumun bütün kesimlerine duyurulması hususları görüşüldü.

Akabinde Başkanlığımızın yetki ve sorumluluk alanındaki yeni gelişmelerin değerlendirilmesi ve uygulanacak proje ve hizmetler hakkında katılımcı hocalarımızın görüş ve önerilerinin alınmasıyla toplantı sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...