Ankara’da 2022 Yaz Kur’an Kurslarımız Eğitim-öğretime...

Ankara'da 2022 Yaz Kur’an Kurslarımız Eğitim-öğretime Başladı

2022 yaz kur’an kurslarımız eğitim-öğretime başladı

29 Haziran 2022 - 12:56

Okulların tatile girmesiyle beraber “Yaz Kur’an Kursları” eğitim-öğretime yoğun ilgi ile başladı. Yaklaşık 2 ay devam edecek olan Kur'an kurslarında öğrencilerimiz; Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin hayatı, temel dini bilgiler ve güzel ahlakı öğrenecekler.

Bugün eğitime başlayan kurslarımız ve camilerimizin açılış programı için Ankara İl Müftümüz Dr. Hasan Çınar Altındağ Müftülüğü bünyesindeki Savaştepe Cami Kur’an Kursunu ziyaret etti

Kursu  gezen Ankara Müftüsü Çınar çocuklarımıza çeşitli dini sorular sorarak ve güzel temennilerde bulunarak kendilerine ve ailelerine yaz tatilinde Cami ve Kur’an Kurslarını seçtikleri için teşekkür ettiler.

Açılışa İl Müftümüz Dr. Hasan Çınar, İl Müftü Yardımcımız Aynur Yaşar ve Altındağ Müftümüz Orhan Örnek katıldılar

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı