Ankara’da Il Müftümüz Dr. Yusuf Doğan Yenimahalle...

Ankara'da Il Müftümüz Dr. Yusuf Doğan Yenimahalle Müftülüğü Gençlik Hizmetleri çalıştayına Katıldı

il müftümüz dr. yusuf doğan yenimahalle müftülüğü gençlik hizmetleri çalıştayına katıldı

26 Şubat 2021 - 09:20

Yenimahalle İlçe Müftülüğü konferans salonunda pandemi kurallarına riayet edilerek "Gençlik Hizmetleri Çalıştayı" düzenlendi.

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan program, Yenimahalle İlçe Müftüsü Abdurrahman KOTAN' ın açılış konuşması ve Yenimahalle İlçe Müftülüğünce bugüne kadar yapılan gençlik hizmetlerinin sinevizyon gösterisiyle devam etti.

İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN yaptığı konuşmada; "Gençlerimizin handikapları, yaşlılarımızın pişmanlıkları var öyleyse sizler de içinde bulunduğunuz olanakları en doğru bir şekilde kullanarak gençlerimize dini ve ahlaki değerlerimizi güzel bir üslup ve sağlıklı metodlarla ulaştırmalısınız. Pandemiyle birlikte yaşam şartlarımızın değiştiği böyle bir ortamda iletişim vasıtalarını kullanarak yapacağınız hizmetler mutlaka önemli ama gençlerimizin hayatına dokunarak yapacağınız sıcak iletişime dayalı hizmetlerinizin daha kalıcı ve uzun vadeli olacağını asla unutmayın. Olumsuzluklar, kötü örnekler sosyal mecralardaki ahlaki yozlaşmalar sizleri ümitsizliğe sevk etmemeli aksine büyük şair Necip Fazıl Kısakürek' in ;

“Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın;

Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın!”

dizelerinde ifade ettiği gibi bunlar sizin gençlerimize sunacağınız hizmetlerde aşkınızı ve şevkinizi artırmalı bu vesileyle sizleri bugüne kadar gençlerimize yaptığınız hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyor bundan sonra yapacağınız bütün hizmetlerinizde muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

İl ve ilçe gençlik koordinatörlerinin yaptığı detaylı sunum ve bilgilendirmelerin akabinde gençlik hizmetleri sorumlularının dilek, öneri ve temennilerin dile getirmesiyle program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri