Ankara’da Izciler, Il Müftülüğünü Ziyaret Etti.

Ankara'da Izciler, Il Müftülüğünü Ziyaret Etti.

izciler, il müftülüğünü ziyaret etti.

25 Aralık 2023 - 09:20

 

Diyanet Ankara İzcilik Kulübü üyesi izciler, Müftülük bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmak ve birimleri tanımak amacıyla Ankara İl Müftülüğünü ziyaret etti.

İzci Liderleri Resül Altuntaş ve Harun Özkul'un rehberliğinde müftülük birimlerini gezen izcileri, İl Müftüsü Hasan Çınar makamında kabul etti.

İzcilerin ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Çınar, izcilik faaliyetlerinin gençlerin ruhen, bedenen ve ahlaken yetişmelerinde çok önemli olduğunu belirtti. 

Çınar ayrıca, "izcilik selamında yer aldığı gibi, izciliğin temelinde Allah'a, topluma, kendinize karşı vazifeleriniz var, bunları hiçbir zaman aklınızdan çıkarmamanız, kutsal değerlerimiz yolunda yaşamak için hayatınızın en güzel zamanları olan gençliğinizi iyi ve verimli değerlendirmeniz gerekir" diyerek, izcilere hayat boyu başarılar niyazında bulundu.

Gezinin sonunda izciler, İl Müftü Yardımcısı Osman Şekerci ile İl Müftülüğü toplantı salonunda bir araya geldi. Şekerci, izcilerle kısa bir sohbet yaparak kendilerine Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitaplar hediye etti. 

Geziye, İMKB Alparslan İmam-Hatip ortaokulunda eğitimlerine devam eden izciler, aynı okulda ÇEDES Projesine dahil olan öğrenciler ve Din Kültürü Öğretmeni Rahime Öztürk katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri