Ankara’da "iyilik Tırları" Dualarla Yola çıktı

Ankara'da "iyilik Tırları" Dualarla Yola çıktı

"iyilik tırları" dualarla yola çıktı

27 Şubat 2021 - 09:20

Ankara Müftülüğü koordinesinde Mamak İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Mamak Şubesinin birlikte organize ettiği "Yolun İyilik Olsun" kampanyasıyla Suriye'nin İdlib kentinde yaşayan mazlumlara insani yardım toplandı.

Mamaklı hayırseverlerin ve din görevlilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanya kapsamında 3 tır yardım toplandı. Temel insani zaruri gıda ihtiyaçlarının yanı sıra kıyafet, halı, ayakkabı vb. malzemeleri ihtiva eden 3 tırdan oluşan "Yolun İyilik Olsun" konvoyu için Yeni Mamak Merkez Camii önünde tören düzenlendi. Mamak Müftüsü Necmeddin SAYDAN’ ın konuşmasından sonra İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN dua etti.

İl Müftümüz DOĞAN, "Allah ım! İdlib' deki kardeşlerimizin mağduriyetini giderip yaralarını sarmak için seferber olan bu aziz ve necip milletimizi her daim payidar eyle. Dünyanın neresinde olursa olsun Müslümanların dertlerini kendine dert edinen halis müminlerden eyle bizleri. Allah' ım Hamiyetperver hayırseverlerimizden aldıkları emanetleri mazlumlara ulaştırmak için yola çıkacak bu kardeşlerimizi kazasız belasız gidecekleri beldeye ulaştır.” dedi.

Yardım tırları, İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN tarafından edilen duanın ardından salâvat ve tekbirler eşliğinde Suriye' ye doğru yola çıktı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...