Ankara Il Müftülüğü’nden Haymana Ilçesini Ziyaret

Ankara Il Müftülüğü'nden Haymana Ilçesini Ziyaret

ankara il müftülüğü'nden haymana ilçesini ziyaret

09 Eylül 2023 - 09:20

Ankara İl Müftüsü Dr.Hasan Çınar, bir dizi ziyaret, vaaz ve irşad programlarını  gerçekleştirmek amacıyla Haymana ilçesine gitti.

Çınar, program kapsamında,göreve yeni atanan Haymana İlçe Müftüsü Abdullah Yalman'ı ziyaret ederek kendisine  görevinde başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Haymana Merkez Büyük Camisine geçen İl Müftüsü Çınar, cuma namazı öncesi vaaz-u nasihatte bulunarak namazın ardından cemaatle hasbihal etti.

Çınar, beraberindeki heyetle Cuma namazı sonrası Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'u da makamında ziyaret ederek kendisine  Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan bir kitap seti hediye etti. Başkan Turgut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İl Müftüsü  Çınar'a teşekkür etti.

Çınar'a bu ziyaretinde İl Müftü Yardımcıları  Fazlı Mutlu ve Osman Şekerci eşlik etti.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.