Yozgat’de Manevi Rehberlik Istişare Toplantısı

Yozgat'de Manevi Rehberlik Istişare Toplantısı

manevi rehberlik istişare toplantısı

09 Eylül 2023 - 02:10

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, İlimizde başta gençlik hizmetleri olmak üzere çeşitli anlarda manevi  danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunan Din görevlileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.
 İl Müftülüğü toplantı salonundaki toplantıda üniversitelerin başlayacağı yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurtları ile ceza infaz kurumları, denetimli serbestlik ve sevgi evleri bünyesinde görev yapacak manevî danışmanların sunacağı hizmetin etkinliğini artırmak amacıyla istişarede bulunuldu.
 İl Müftümüz Sayın Ali Gülden başkanlığında düzenlenen toplantıya, İl Müftü Yardımcısı Sayın Aybala Tuğba Uzuner, Şube Müdürü, Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları ve manevî danışmanlar katıldı.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır çarşısı" Açıldı.
Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır...