Van’da Ilçe Müftüleri Eylül Ayı Mutat Toplantısı özalp’ta...

Van'da Ilçe Müftüleri Eylül Ayı Mutat Toplantısı özalp’ta Gerçekleşti

ilçe müftüleri eylül ayı mutat toplantısı özalp’ta gerçekleşti

09 Eylül 2023 - 00:55

Yürütülmekte olan din hizmetleri ve diğer faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak, hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenli olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısı Özalp İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda yapıldı.

İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık’ın başkanlığında yapılan İlçe Müftüleri toplantısında, 2023-2024 eğitim öğretim yılında Kur’an kurslarında alınacak önlemler, yapılacak eğitim hizmetleri ve daha önceki toplantılarda alınan kararların değerlendirmesi ile yürütülmekte olan dini ve hayri hizmetler görüşüldü.

Toplantının ardından İl Müftüsü Şık ve beraberindeki heyetle İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Rahmi Bulut’u makamında ziyaret etti.

Cuma vesilesi ile İl Müftüsü Şık ve ilçe müftüleri ilçede bulunan değişik camilerde vaaz ve hutbe irat ettiler.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri