Tokat’ta Umre Semineri Düzenlendi

Tokat'ta Umre Semineri Düzenlendi

tokat'ta umre semineri düzenlendi

09 Eylül 2023 - 00:30

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023-2024 Umre Organizasyonu ile umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik seminerler, 81 il müftülüğü koordinesinde ülke genelinde devam ediyor.

Bu kapsamda Tokat İl Müftülüğü aracılığıyla umreye gidecek vatandaşlara yönelik 7 Eylül Perşembe günü seminer düzenlendi.

Seminer Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Akabinde Hac-Umre Şube Müdürü Yusuf Yalçınkaya seminer açılış konuşmasını yaparak "İbadet Bilinci ve Umre İbadeti ile Ana Hatlarıyla Umre Menasiki" konularında katılımcılara bilgi verdi.

Seminerde, Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Emin Kılıç tarafından "Umre İbadetinin Gereği Olarak Bir Arada Yaşama Bilinci ve Temel Sağlık Bilgileri" konularında umreci adaylarına bilgiler verildi.

Son olarak, Din Hizmeteleri Uzmanı Şeyma Özen Yelten tarafından kadın umrecilere yönelik yapılan özel ders ile seminer sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...