Tokat’ta Hafızlığa Geçiş Töreni Yapıldı

tokat’ta hafızlığa geçiş töreni yapıldı

08 Mart 2024 - 00:30

Tokat Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, Tokat İl Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen "İmam Hatip Ortaokullarında Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık" projesi kapsamında 5. sınıfta hafızlığa başlayan öğrenciler için "Hafızlığa Geçiş Programı" düzenlendi.

Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda, hafız adayı öğrenciler tarafından hazırlanan sunumlar ve Kur'an tilaveti duygulu anlar yaşattı.

İl Müftüsü Esat Yapıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır'ın da katıldığı programda, öğrencilere hafızlığın önemi ve Kur'an-ı Kerim'in hayatımızdaki yeri hakkında konuşmalar yapıldı.

İl Müftüsü Esat Yapıcı yaptığı konuşmada, "Hafızlığa başlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. Bu projenin hayata geçmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Çalışmaya destek veren hocalarımıza gönülden teşekkür ediyor evlatlarımıza hafızlıklarını ve okullarını tamamlayabilmelerini Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum" dedi.

Program, hafız adayı öğrencilere hediye takdimi ile sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri