Tokat’ta Hacı Naciye Aksoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu Hizmete...

Tokat’ta Hacı Naciye Aksoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu Hizmete Açıldı

tokat’ta hacı naciye aksoy 4-6 yaş kur’an kursu hizmete açıldı

20 Eylül 2023 - 00:30

Tokat İl Müftülüğü ve Aksoy Ailesi işbirliğiyle yapımı tamamlanan Hacı Naciye Aksoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Vali Numan Hatipoğlu, Milletvekilleri Yusuf Beyazıt ve Mustafa Arslan, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Müftüsü Esat Yapıcı, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, il protokolü ve vatandaşların katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, kursun hayırlı olmasını dileyerek, "Çocuklarımız, bu kursta hem dini hem de milli değerlerimizi öğrenerek, geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanacaklardır. Hacı Naciye Aksoy Kur’an  Kursu başta bu yavrularımız olmak üzere Tokat’ımıza hayırlı uğurlu olsun“ dedi.

Kursun açılışında konuşan İl Müftüsü Esat Yapıcı, "Çocuk gülerse dünya güler" sloganıyla hizmete giren kursun, çocukların dini ve milli değerlerini öğrenmeleri için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi. Kursun yapımında emeği geçen Aksoy ailesine teşekkür eden İl Müftüsü Esat Yapıcı, "Bu kursumuz, sadece bina olarak değil ders içeriği ve yapılan faaliyetler bakımından da örnek ve modeldir. Zeka oyunları, boyama, değerler eğitimi, musiki gibi atölyelerle çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunacağız. Bu kursumuzda yer alan faaliyetleri ilimizdeki diğer kurslarımıza da yaymaya gayret edeceğiz" dedi.

Kursun yapımını üstlenen hayırsever Fatih Aksoy ise, "Annemin adının verildiği bir kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çocuklarımızın bu kursta İslami ve milli değerlerimizi öğrenecekler" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Müftüsü Esat Yapıcı'nın duasıyla kurs hizmete açıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...