Tokat Müftülüğü Tarafından 4-6 Yaş Kur’an Kursu...

Tokat Müftülüğü Tarafından 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Veli Ve öğretmen Buluşması Yapıldı

tokat müftülüğü tarafından 4-6 yaş kur’an kursu öğrencileri, veli ve öğretmen buluşması yapıldı

19 Aralık 2023 - 00:30

Tokat İl Müftülüğü tarafından 4-6 yaş Kur'an kurslarına devam eden öğrencilerin velileri, öğrencileri ve öğretmenlerini bir araya getiren buluşma ve kahvaltı programı düzenlendi.

Program, Karşıya GOP Merkez Camii Mehmet Emin Saraç Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Programda konuşan İl Müftü Yardımcısı Haydar Hüyük, "Çocuklarımızın milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmesi için bu tür programlar büyük önem taşıyor. Bu programda velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğreticilerimiz bir araya gelerek, eğitim sürecini daha verimli hale getireceğiz." dedi.

Emekli Öğretmen Ali Demirhan da yaptığı konuşmada, 4-6 yaş Kur'an kurslarının önemine değinerek, "Bu kurslar, çocuklarımızın dini ve ahlaki değerleri öğrenmeleri için önemli bir fırsat. Velilerimizin bu kurslara destek vermesini rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Programda, Hoş Sada Dini Musiki Topluluğu tarafından tasavvuf musikisi dinletisi gerçekleştirildi.

Kahvaltı programından elde edilen gelir 4-6 Yaş Kur’an Kurslarının ihtiyaçları için kullanılacaktır.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri