Van’da Imam Hatip öğrencileri Kur’an’ı En Güzel şekilde...

Van'da Imam Hatip öğrencileri Kur'an'ı En Güzel şekilde Okumak Için Yarıştı

imam hatip öğrencileri kur'an'ı en güzel şekilde okumak için yarıştı

29 Aralık 2023 - 00:55

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Din Eğitimi Şube Müdürlüğü, İmam Hatip Okullarına rağbeti ve isteği arttırmak, hafızlık eğitimini ve Kur’an-ı Kerim-i yüzünden güzel okumaya teşvik etmek amacıyla, İmam Hatip Okullarında okuyan kız öğrencilere yönelik "Genç Nida Genç Nisa Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması" düzenledi.

Komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda yarışmaya katılan öğrenciler arasından Genç Nida Genç Nisa Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında, İpekyolu İlçesi Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Asmin Mina Gencer, Genç Nida hafızlık yarışmasında ise Tuşba İlçesi Bardakçı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşe Güleç birinci oldular.

Yarışma sonunda öğrencilere ödülleri İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı ŞIK ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin ARAS tarafından verildi.

İl Müftüsü Dr. Şık yarışmaya katılan bütün öğrencilere, öğreticilerine ve velilerine teşekkür ederek dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri