Van’da üniversite öğrencileri Gazze Için “hayır...

Van'da üniversite öğrencileri Gazze Için “hayır çarşısı” Kurdu

üniversite öğrencileri gazze için “hayır çarşısı” kurdu

23 Mart 2024 - 00:55

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri geliri Gazze’ye gönderilmek üzere "Hayır Çarşısı" kurdu.

Van İl Müftülüğü Vaizi ve Manevi Danışman Ayşegül Deniz koordinesinde GSB Van İl Müdürlüğüne bağlı Amine Hatun Yurdunda düzenlenen hayır çarşısına yurt yönetimi, tüm personel ve gençler destek verdi.

Vaiz Ayşegül Deniz, "Yurt personelinin ve gençlerin bir araya gelerek Gazze konusunda gösterdikleri birliktelik takdire şayandı. Bizler kardeşlik hukukunu muhafaza ettikçe, sorumluluğumuzu ifâ ettikçe Gazze’nin kurtuluşuna katkı sağlamış olacağız." dedi.

Elde edilen gelir GSB İl Müdürü Yalçın Özdemir ve Yurt Hizmetleri Müdürü Şeref Yıldız refakatinde gençler tarafından Van İl Müftüsü Mehmet Sırrı Şık‘a makamında teslim edildi.

Müftü Şık bu infakın maddi kısmından daha çok Filistin ve Mescid-i Aksa bilincinin sürdürülmesi bağlamında değerli olduğunu ifade ederek gençlere teşekkür etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri