Van’da Ailenin Korunması Ve Aile Içi şiddetin önlenmesinde...

Van'da Ailenin Korunması Ve Aile Içi şiddetin önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması” Konulu Panel Düzenlendi

ailenin korunması ve aile içi şiddetin önlenmesinde toplumsal farkındalığın sağlanması” konulu panel düzenlendi

24 Kasım 2023 - 00:55

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolaysıyla Van İl Müftülüğü tarafından “Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması Projesi” kapsamında panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık’ın yaptığı panele; Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Personel Sistemleri Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanı Erdal Ertorun, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Uzman Psikolog Celal Kezici katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan panel, İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık panelin açılış konuşmasında ailenin korunmasında aile içi iletişimin öneminden bahsetti.

Ardından İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Personel Sistemleri Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanı Erdal Ertorun, “Şiddetin Önlenmesinde Dini Referanslar”, konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde Uzman Psikolog Celal Kezici ise, “Aile İçi Kadına Karşı Şiddetle Mücadele” konularında sunum yaptı.

Panel programının sonunda söz alan katılımcılar, panelistlere yöneltilen sorular cevaplandırılarak panel programı sona erdi.

Van İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen programa, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve din görevlileri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri