Ankara Müftülüğü 2018 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri...

Ankara Müftülüğü 2018 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Açılış Programı

02 Ekim 2018 - 16:35

01.10.2018 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Açılış Programı

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında, belirli bir tema çerçevesinde düzenlenen ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’, bu yıl “Din Hizmetine Adanmış Ömürler” teması ile Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen açılış programıyla başladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ, Başkanlık Yöneticileri, Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, İl Müftü Yrd, İlçe Müftüleri ve Ankara'da görev yapan din görevlilerimizin katılımlarıyla düzenlenen program, Sala-salavat ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası özel sinevizyon gösteriminin ardından kürsüye çıkan Diyanet İşleri Başkanımız ERBAŞ, “Bu sene ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı; ömürlerini başkalarının iyiliği, yeryüzünün imar ve ıslahı için adayan gönül erlerini, güzel ahlakın önderlerini, insanlığın yıldız şahsiyetlerini daha yakından tanımaya ve anlamaya vesile kılmayı hedefledik”. Bu vesileyle, bütün teşkilat mensuplarımıza, fedakâr hocalarımıza teşekkür ediyor, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyorum. Ahirete irtihal eden hademe-i hayrâta Yüce Allah’tan rahmet diliyor; hayatta olanlara sıhhat ve afiyet içerisinde daha nice hizmetler nasip etmesini niyaz ediyorum dedi.

Hafta münasebetiyle Ankara Müftümüz Mehmet SÖNMEZOĞLU, Ankara din görevlileri adına, Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ’a çiçek takdim etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Türk Tasavvuf Musikisi Korosu’nun ilahi ve kasideleriyle renk kattığı program; Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle yapılan yarışmalarda dereceye girenlere Başkanımız ERBAŞ’ın hediyelerini takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmeleri ile sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı