Antalya’da Müftü Yalçınkaya’dan Tdv Kadın Kolları...

Antalya'da Müftü Yalçınkaya’dan Tdv Kadın Kolları Gönüllülerine Teşekkür Belgesi.

müftü yalçınkaya’dan tdv kadın kolları gönüllülerine teşekkür belgesi.

06 Haziran 2023 - 09:25

Müftü Yalçınkaya’dan TDV Kadın Kolları gönüllülerine teşekkür belgesi.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Antalya Şube Başkanı ve İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya başkanlığında TDV Kadın Kolları Üye ve Gönüllüleri’nin katılımlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kepez Nigar Hatun Kur’an Kursu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda TDV Kadın Kolları olarak geçmiş dönemde yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında kısa bir bilgilendirmenin akabinde yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

Toplantı konuşan İl Müftüsü Yalçınkaya, “TDV Antalya Şubesi olarak sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Hayırseverlerimizin emanetlerini ihtiyaç sahibi her bir vatandaşımıza ulaştırmak için gayret gösteriyoruz. Yetim, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklara, muhtaç ailelere, üniversite öğrencilerine ve gençlerimize yönelik gerçekleştirilen yardım ve sosyal faaliyetlerle yüzleri güldürmeye ve insanımızın gönlüne girmeye çalışıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın önemli bir bölümünü TDV Antalya Şubesi Kadın Kollarımız yerine getiriyor. Bizler bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu vesile ile ben hayır sahiplerimize ve sahada aktif olarak görev alan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Kendilerinden Allah razı olsun.” dedi.

İstişare toplantısı sonrası TDV Antalya Şubesi Kadın Kolları’nın başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı tüm gönüllülerine Müftü Yalçınkaya tarafından başarı belgesi verildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.