Ardahan’da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Yıl Sonu Coşkusu

Ardahan’da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Yıl Sonu Coşkusu

ardahan’da 4-6 yaş kur’an kurslarında yıl sonu coşkusu

09 Haziran 2023 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında "Yıl Sonu Etkinliği ve 10. Yıl Mezunlar Buluşması" düzenlendi.


4-6 Yaş Kur'an Kursu kapanış programına, İl Müftü Vekili Dr. Mustafa Demir, İl Müftü Yardımcısı Rukiye Gürler Ulutaş, Vaizler, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan İl Müftü Vekili Demir, “4-6 yaş Kur’an kurslarımız sayesinde çocuklarımız milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmekte ve yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ile erken yaşta tanışma imkanına sahipler. Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2014 yılından itibaren resmi olarak başlatmış olduğu 4-6 yaş Kur’an kurslarımız önem arz etmektedir. Bizlere düşen, çocuklarımızın dini ve ahlaki değerlerini bilen ve bu değerlerle yetişen kişiler olabilmesi için çaba göstermektir. Bu noktada onları yetiştiren Kur'an kursu öğreticilerimize, eğitim gören minik öğrencilere ve velilerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi ve Kur’an kursu öğreticilerine Teşekkür Belgesi takdim etti.

Yıl sonu programı, 4-6 yaş öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim, Hadis-i şerif ve dua okuma, çocuk ilahisi eşliğinde yapmış oldukları gösterilerle birlikte birçok etkinliklerin ardından minik öğrencilere Teşekkür Belgesi takdimi ile son buldu.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır çarşısı" Açıldı.
Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır...