Ankara Vali Yardımcısına Nezaket Ziyareti

ankara vali yardımcısına nezaket ziyareti

09 Haziran 2023 - 09:20

İl Müftüsü Dr.Hasan Çınar , İl Müftü Yardımcısı Osman Şekerci ile birlikte, İl Müftülüğü ve İl Müftülüğüne Bağlı ve İlgili Birimlerin İş ve İşlemlerinden sorumlu Ankara Vali Yardımcısı İlhan Turgut'u makamında ziyaret etti.

İl Müftüsü Hasan Çınar, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette özelde vekalet yoluyla kurban organizasyonu, genelde ise Ankara'da yapılan ve yapılması planlanan dînî ve hayrî hizmetler konusunda Vali Yardımcısı İlhan Turgut'a bilgi verdi.

Ziyaret sonrası İl Müftüsü Hasan Çınar, Vali Yardımcısı İlhan Turgut'a Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Riyazus Salihin isimli eseri hediye etti.

Vali Yardimcisi İlhan Turgut , Ankara'da yapılmakta olan hayrî hizmetlerden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İl Müftüsü Hasan Çınar'a teşekkür etti.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.