Yozgat’de Il Müftülüğümüze Bağlı Yimev 4-6 Yaş Kur’an...

Yozgat'de Il Müftülüğümüze Bağlı Yimev 4-6 Yaş Kur'an Kursu Ve Gülaylar 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nda Yılsonu Etkinlikleri Düzenledi.

il müftülüğümüze bağlı yimev 4-6 yaş kur'an kursu ve gülaylar 4-6 yaş kur'an kursu’nda yılsonu etkinlikleri düzenledi.

09 Haziran 2023 - 02:10

Yıl Sonu Etkinliklerimiz Devam Ediyor.

İl Müftülüğümüze bağlı Yimev 4-6 yaş Kur'an Kursu ve Gülaylar 4-6 yaş Kur'an Kursu’nda yılsonu etkinlikleri düzenledi.

Programlarda her sınıf birbirinden farklı ve anlamlı sahneler gerçekleştirdi. Bilal Şahin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa katılan İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, neslimizin milli ve manevî değerlerle sağlam bir temel üzerinde yükselmesi için 4-6 yaş kurslarının rolünün önemine değinerek, çocuklarını itimat ederek kurslarımıza emanet eden velilere teşekkür etti. Ayrıca Gülden, mesai mefhumu gözetmeden Asım'ın neslinin yetişmesine destek veren Kur'an kursu öğreticilerini tebrik ederek başarı belgesi takdim etti.

Gülaylar 4-6 yaş Kur'an Kursu’nda yapılan yıl sonu etkinliğine İl Müftü Yardımcısı Sayın Mustafa Balcıoğlu ve Şube Müdürü Sayın İbrahim Çınar katıldı.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.