Ardahan’da Erbaş: “hac Için Yeni Imkanlar Ve Uygulamalarla...

Ardahan'da Erbaş: “hac Için Yeni Imkanlar Ve Uygulamalarla Hizmetlerimizi Genişletiyor Ve Güçlendiriyoruz”

erbaş: “hac için yeni imkanlar ve uygulamalarla hizmetlerimizi genişletiyor ve güçlendiriyoruz”

06 Mayıs 2023 - 09:50

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “2023 Hac Yolcularının İllerde Uygulanacak Eğitim Programlarını Değerlendirme Toplantısı” kapsamında il müftülerine yönelik düzenlenen toplantıya İl Müftü Vekilimiz Dr. Mustafa Demir’ de katılım sağladı.

Çevrimiçi yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Erbaş, hac ibadetinin, Kabe’ye yapılan fiziki bir yolculuk olduğu kadar aynı zamanda insanın özüne, kendi iç dünyasına ve yaratıcısına yaptığı manevi bir yolculuk anlamını da taşıdığını söyledi.

“Hac ibadeti arınma, rahmet, mağfiret ve ibadet yolculuğudur” diyerek sözlerine devam eden Başkan Erbaş, bu yıl hacca gidecek vatandaşlar için tüm hacı adaylarına “Hac Hazırlık Kursları” düzenleneceğini de bildirdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri