Ardahan’da Koordinatörler Bir Araya Geldi

Ardahan’da Koordinatörler Bir Araya Geldi

ardahan’da koordinatörler bir araya geldi

18 Mayıs 2023 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü görevli koordinatörleri toplantıda bir araya geldi. Ardahan İl Müftülüğü tarafından görevli Engelli Koordinatörleri, Gençlik Koordinatörleri, Bağımlılık Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlara yönelik "İstişare" toplantısı düzenlendi.

İl Müftü Vekili Dr. Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Rukiye Gürler Ulutaş ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Ali Kurk ve Koordinatörler ve Vaizler katıldı.

İl Müftülüğünde düzenlenen toplantıda, koordinatörlerin toplum adına yerine getirdikleri faaliyetlerin genel değerlendirmesi yapılarak, Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda yapılacak faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşan İl Müftü Vekili Demir, “Yaşam şartları ve coğrafyası itibariyle zor bir yerde görev yapmaktayız. Ancak bu durum bizlerin hizmet etmedeki gayret ve amacını hiçbir zaman olumsuz etkilememiştir. Bizler sadece bulunduğu konum itibari ile sorumlu olan kişiler değil ayrıyeten toplumun dini anlamda nerede hangi ihtiyacı var ise o ihtiyaçlarını karşılama noktasında görevli kişileriz. Bu noktada yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor