Ardahan’da Umre Yolcularına Seminer

Ardahan’da Umre Yolcularına Seminer

ardahan’da umre yolcularına seminer

05 Mart 2024 - 09:50

Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile Ardahan’dan umreye gidecek olan vatandaşlar için Ardahan Müftülüğü tarafından "Umre Yolcularını Bilgilendirme Semineri” düzenlendi.
İl Müftülüğü tarafından, Mart ayı içerisinde umreye gidecek olan umre yolcularına yönelik düzenlenen seminer İl Müftülüğü ADRB Salonunda yapıldı.
Umreye gidecek olan vatandaşlarımızın umre ibadetini daha kolay ve doğru yapabilmeleri amacıyla düzenlenen seminere İl Müftüsü Adem KARADENİZ, Hac ve Umre Hizmetleri Şefi Özcan Şentürk ve umreye gidecek vatandaşlar katıldı.
Seminerde umrecilere, İl Müftüsü KARADENİZ tarafından "İbadet Bilinci ve Umre İbadeti, Yolculuğa Çıkmadan Önce Yapılacak Hazırlıklar, Ana Hatlarıyla Umre Menasiki, Umrenin Hikmeti ve Umredeki Sembollerin Anlamı, Umre İbadetinin Gereği Olarak Bir Arada Yaşama Bilinci, Hz. Peygamber (s.a.v), Mescid-i Nebevi ve Medine-i Münevvere'deki Ziyaret Yerleri, Kadınlara Özgü Konular" hakkında bilgiler verildi.
Müftü KARADENİZ seminerin sonunda umre yolcularına; Allah’ın evinde, Resûlullahın huzurunda memleketimiz, vatanımız ve Ümmeti Muhammed için; sağlık, huzur ve barış için bol bol dua edin." diyerek hayırlı yolculuklar dileklerinde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri