Ardahan Merkez Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursunda Veli...

Ardahan Merkez Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursunda Veli Toplantısı Gerçekleştirildi

ardahan merkez yatılı hafızlık kız kur’an kursunda veli toplantısı gerçekleştirildi

12 Eylül 2022 - 09:50

Ardahan Merkezde bulunan yatılı hafızlık kız Kur’an kursunda öğrenci velileri ile veli toplantısı düzenlendi

Toplantıya İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Müftüsü Dr. Erenay; Ardahan’da eğitimi daha da ileriye götürecek olan bizlere emanet ettiğiniz geleceğin din gönüllüleri olmaya aday olan yavrularımızdır. Bizler de bu noktada öğrencilerimizin hafızlık eğitiminin yanı sıra ahlaki olarak da eğitimlerini tamamlamaları için her ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Kur’an kursu öğreticilerimiz de bu konuda her bir öğrencisi ile yakından ilgilenmektedir.” dedi ve hafızlık kursunun ilimiz için önemine vurgu yaptı.

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret