Balikesir’da Size Hizmet Boyun Borcumuzdur

Balikesir'da Size Hizmet Boyun Borcumuzdur

size hizmet boyun borcumuzdur

12 Mayıs 2020 - 09:40

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, Anneler Gününde, Şehit analarımız başta olmak üzere 100 yaşını geçen analarımızı ve organ bağışında katkı sağlayan aileleri yalnız bırakmadı.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Şartlar zor olsa da biriz, beraberiz, Rabbimin inayeti ile bu günler de geride kalacak. Rabbim beterlerinden korusun. Sizler bize aziz vatan toprakları için gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizin emaneti analarımızsınız. Bizler de sizin birer evladınızız. Acınızı bir nebzede olsa hafifletmek, Ramazan bereketini paylaşmak için huzurlarınızdayız. Sizlerle olmak, her an yanınızda olmak bizim bu vatan için şehit olan Mehmetçiklerimize boynumuzun borcudur. Yalnız olmadınız, olmayacaksınız. Ramazan ayının bu kıymetli zamanında Anneler Gününüzü en kalbi duygularımla kutluyorum. Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Makamları Cennetler olsun inşallah. Sizlere sağlık ve mutluluklar diliyor, ellerinizden öperim.” Dedi.

Şehitlerimizin ruhlarına Kur'an-ı Kerim okunarak duaların edildiği ziyaretlerde, İl Müftümüz Ramazan TOPCAN,analarımıza çiçek ve hediye takdiminde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...