Bartın’da Kız öğrenciler Kardeşlik Kampında Buluştu

Bartın'da Kız öğrenciler Kardeşlik Kampında Buluştu

21 Ağustos 2023 - 10:05

Bartın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bartın Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Yazımda Kardeşlik Var” projesi kapsamında İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesiyle kız öğrencilerin yer aldığı Gençlik Kampı düzenlendi.

Bartın Kaynarca Fatih Kız Kur’an Kursunda 12-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen programda öğrencilere yönelik çeşitli etkinliklerle, değerler eğitimi verildi.

Manevi Danışmanlar rehberliğinde yürütülen kamp programında, maneviyat istasyonlarının yer aldığı değerler eğitimi yanında kitap okuma, çeşitli oyun, sportif ve kültürel faaliyetler yer aldı.

Gençlere hitap eden İl Müftüsü Ömer Keskin:Çalışın, üretin, çabalayın, güzel insanlar olun, Ülkemizi güzel yerlere getirin diye konuştu.

İl Müftüsü Ömer Keskin, kamp boyunca okunan kitaptan yapılan sınavda başarılı olan öğrencilere hediye takdim etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri