Bartın’da Yaz Kur’an Kursları Coşkuyla Başladı.

08 Temmuz 2023 - 10:05

Okulların tatile girmesiyle Bartın’da tüm camii ve Kur’an Kurslarında yaz Kur'an kursları büyük bir heyecan ve coşkuyla başladı.

Yaz Kur'an Kurslarına başlayan öğrenciler için açılış merasimi düzenlendi.

Bartın İmam Hatip Camii’nde yaz Kur’an kursu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen merasimde İl Müftüsü Ömer Keskin, öğrencilerle bir araya geldi.

Program Hendekyanı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Ahmet Atıf Selçuk tarafından okunan Kur’an tilaveti ile başladı.

İl Müftüsü Ömer Keskin programda yaptığı konuşmada, Biz müslümanız, Allah’a inanıyoruz. Bizi yaratan Allah, anne-babamızı yaratan Allah, nefes aldıran Allah, yaşatan Allah, gördüğümüz her şeyi veren Allah. Dolayısıyla Allah’a karşı sorumluluklarımız var: Allah’ı tanımak onu sevmektir.” dedi.

Müftü Keskin: Müslüman olmanın gerekleri vardır: Namaz kılmak, oruç tutmak... Ne yapacaksınız? Bu yaz ne yapacağız inşallah?: Kur’an okumayı, abdest almayı, namaz kılmayı, değerlerimizi, çeşitli duaları ve süreleri öğreneceksiniz inşallah.” diye konuştu.

Program sonunda çocuklara pamuk şeker ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri