Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ibrahim Hilmi...

Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ibrahim Hilmi Karslı'dan Tdv Adana Yükseköğrenim Kız Yurdu'na Ziyaret

diyanet işleri başkan yardımcısı prof. dr. ibrahim hilmi karslı'dan tdv adana yükseköğrenim kız yurdu'na ziyaret

08 Temmuz 2023 - 10:10

2023 yılı yaz Kur’an kursları açılış programı sebebiyle Adana'da bulunan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kız Öğrenci Yurdun'da eğitim gören Yaz Kur'an Kursu öğrencilerini ziyaret etti. Ziyaret esnasında Karslı'ya İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Dr. Kerim Şükrü Ünlü, İl Müftü Yardımcısı Durdane Coşkun, Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, Pozantı İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi ve TDV Adana Yükseköğrenim Kız Yurdu Müdürü Emel Yuvalı eşlik etti. Bir süre öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, eğitimleriyle ilgili öğrencilerle sohbet etti. Ziyaret, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı'nın TDV Kız Öğrenci Yurdu'ndaki incelemelerinin ardından son buldu.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi