Bartın’da Namazını Camide Kılan çocuklar ödüllerini Kaptı!

Bartın'da Namazını Camide Kılan çocuklar ödüllerini Kaptı!

07 Şubat 2019 - 10:06

Bartın’da “Haydi Çocuklar Camiye” projesine katılan çocuklara yönelik ödül töreni düzenlendi.

1 Şubat 2019 Cuma günü İmam Hatip camiinde düzenlenen programa Bartın Müftülüğünden, Milli Eğitim Müdürlüğünden ve Bartın Üniversitesinden yetkililer katıldı.

Proje kapsamında 21-31 Ocak 2019 tarihleri arasında 10 gün boyunca 35 camide uygulanan projede toplam 234 çocuk camilerimize iştirak etmiş olup projede 5 vakit namaz ve namaz aralarında namaz surelerinin dinlenmesi takip edildi. Buna göre dereceye giren a, b ve c kategorilerinde 9 çocuğa dron, spor ayakkabısı ve spor kıyafetleri gibi çeşitli hediyeler takdim edildi.

Programa katılan diğer tüm çocuklara da Sosyal Gelişim Derneği tarafından katılım sertifikasının yanı sıra Müftülüğümüz tarafından çocuklara harçlık takdim edilmek suretiyle ödül töreni sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret