Bartın’da Selde Hayatını Kaybeden çeliktaş Ve Akgün ün...

Bartın'da Selde Hayatını Kaybeden çeliktaş Ve Akgün ün Cenazeleri Defnedildi

25 Haziran 2019 - 10:06

Bartın da etkili olan sağanak yağışın ardından sele kapılarak hayatlarını kaybeden İbrahim ÇELİKTAŞ ve İsa AKGÜN ün cenazeleri defnedildi.

Hasankadı Beldesinde 20 Haziran Perşembe günü etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen selde hayatlarını kaybeden ÇELİKTAŞ için Cuma Namazının ardından Eskiemirler Camisinde, 22 Haziran Cumartesi günüde AKGÜN için öğle namazının ardından Şabankadı Mah. Camisinde,  Bartın İl Müftü V. Hulusi GÜNER tarafından cenaze namazları kıldırıldı.

Cenaze Namazlarına, Bartın Valisi Sinan GÜNER, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, İl Jandarma Komutanı Yavuz Selim KAPANCI, İl Sağlık Müdürü Dursun KOÇ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut ŞAHİN, Çevre Şehircilik İl Müdürü Ali ÖZCAN, İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Din Eğitimi Şube Müdürü Bayram OYAN, İl Müftülüğü Murakıbı Ethem BAYRAKTAR, Eskiemirler Camii İmam Hatibi Yılmaz ALTUNBAŞ, Şabankadı Mah. Camii İmam Hatibi Ahmet ARICI, Merhum ÇELİKTAŞ ve AKGÜN ün komşuları, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali GÜNER ve beraberindekiler tören sonunda ÇELİKTAŞ ve AKGÜN ün ailelerine taziyelerini ilettiler.

Kılınan namazların ardından ÇELİKTAŞ ve AKGÜN ün cenazeleri köylerindeki aile kabristanlıklarına defnedildi. Merhumlara a Allah tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar temenni ediyoruz.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri