Bartın’da Sigarayla Mücadele Konferansı Düzenlendi

Bartın'da Sigarayla Mücadele Konferansı Düzenlendi

23 Mart 2019 - 10:06

İlimiz Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından sigara kullanımının en aza indirilmesine yönelik bilgilendirme çalışmaları kapsamında “Sigara Bağımlılığıyla Mücadele Konferansı” düzenlendi.

20 Mart 2019 Çarşamba günü Kültür Merkezi Müdürlüğü Salonunda düzenlenen programa İmam Hatipler ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Nikotin bağımlılığıyla mücadele konusunda birçok çalışması bulunan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülin Erkmen Yıldırım tarafından verilen konferansta sigaranın toplum üzerindeki olumsuz etkileri konuşuldu.

Programın sonunda İl Müftü Vekili Hulusi Güner tarafından Dr. Gülin Erkmen Yıldırım’a hediye takdim edildi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...