Batman Beşiri Ilçe Müftüsü Mahmut Erin Emekli Oldu.

Batman Beşiri Ilçe Müftüsü Mahmut Erin Emekli Oldu.

batman beşiri ilçe müftüsü mahmut erin emekli oldu.

27 Ocak 2021 - 10:15

Diyanet İşleri Başkanlığında toplamda 44, Batman İl Müftü yardımcısı olarak 7 yıl, Batman Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü olarak 3 yıl ve son olarakta Batman/Beşiri İlçe Müftülüğündeki 5 yıllık görev süresinin ardından yaş haddinden emekliye ayrılan Beşiri Müftüsü Mahmut ERİN için İl Müftülük makamında Veda Programı düzenlendi.

İl Müftümüz Turgut ERHAN’ın  ev sahipliğinde düzenlenen programa İl Müftü Yardımcıları İlçe Müftüleri ve daire personeli katıldı.

Veda programında bir konuşma yapan İl Müftümüz ERHAN, “44 yıl din hizmetlerinde verimli ve başarılı hizmetler verdiniz. Din hizmetleri alanında önemli görevler icra ettiniz. Şahsım ve İl Müftülüğümüz adına ilçemizde vermiş olduğu değerli hizmetlerden, kurumun hem donanım hem etkin hizmet açısından bu noktalara gelmesindeki katkılarınızdan ve uyumlu mesai arkadaşlığınızdan dolayı şahsınıza çok teşekkür ediyor, emeklilik yaşamınızda ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler diliyorum.” dedi.

İl Müftümüz Turgut ERHAN program sonunda Beşiri Müftüsü Mahmut ERİN hoca’ya yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı günün anısına plaket ve hediye takdiminde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...