Batman Il Müftümüz Turgut Erhan,hasankeyf’e Bağlı...

Batman Il Müftümüz Turgut Erhan,hasankeyf’e Bağlı Karaköy’de Hutbe Irad Edip Cuma Namazını Kıldırdı.

batman il müftümüz turgut erhan,hasankeyf’e bağlı karaköy’de hutbe irad edip cuma namazını kıldırdı.

18 Ağustos 2021 - 10:15

Köyde yürütülen din hizmetleri hakkında Cami İmam-Hatibin’den bilgi alan İl Müftümüz Erhan; “Cuma günleri genelde köylerimizi ziyaret ederek,camilerimizi inceleyip,eksikleri imkanlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz.Bugün de Karaköy’e geldik. Cami imamı'nın güzel hizmetleri var, Gerek camisi gerekse de köylülerle iyi diyalogları olduğunu biliyorum,çalışmalardan dolayı köy imamını kutluyorum” dedi.

Karaköy'de Yaz Kur'an kursları kapsamında camiye gelen çocuklarla da bir araya gelen İl Müftümüz Erhan çocuklarla yakından ilgilendi.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi